Log in to your account

Forgot password?

Not a user? Sign Up.

MMN - Mini MBA Intensive | NL

Mini MBA Intensive | NL  – dit is versnelde externe bijscholing programma. Moderne dynamische zakelijke omgeving vraagt om snelle actie en effectieve strategie. Het success van de strategie is gebaseerd op de operationele voorzieningen voor het begrijpen van de business en de ontwikkeling van de kwaliteit van het management gebaseerd op de operationele mechanisme en het begrip van business development van leiders kwaliteits. Programma Mini MBA Intensive bidt een spoedcursus bestaanden uit 5 grote specialisaties voorgeschreven van elke manager.

De duur van het programma 1 maand, het onderzoek van elk van de specialisaties toegewezen 1 week. Aan het einde van elke maand, moet de deelnemer in te vullen en in te dienen voor herziening van een werkboek met case studies en verificatie testen. Na afloop van het programma, ontvangt iedere deelnemer een elektronische versie van mini MBA certicaat van de Management & Marketing Universal Business School (MMU Business School). Daarnast heft iedere deelnemer de mogelijkheid om een gedrukte versie van het certificaat te krijgen. Deze versie van het certificaat wordt afzonderlijk afgegeven.

Het trainingsprogramma bestaat uit 4 hoofd specialisaties:

1. OP10PE | NL | Personal Development | Persoonlijke effectiviteit

-

2. OP11M | NL | Marketing | Principles of Marketing

-

3. OP18HR | NL | Human Resource Management

-

4. OP21BM | NL | Business Process Management

-

OPLEIDING BEGINT 14 VAN ELKE MAAND!

In de training kostprice omvat concept material in elektronische vorm, verificatie testen en aanvullend material aanbevollen door onze docenten. Naast een certificaat in elektronisch formaat MINI MBA van MMU Business School, onder voorbehoud van succesvolle afronding van een werkboek en verificatie testen.

Toelatingseisen:

1. Online registreren op de school website (www.mmu-bs.com.uk);
2. Heeft u ervaring — minimaal 2 jaar;
3. Voorzie in Management & Marketing Universal Business School (MMU Business School), de volgende documenten: een kopie van het paspoort; Kopieen van academische kwalificaties (diploma’s van hoger onderwijs); 

Hoe is het onderwijs:

De indeling van de opleiding: Voor de opleiding is het voldoende om een personal computer met toegang tot internet. Met de hulp van onze leerplatform "MMU Smart Education" U zal worden voorzien van educatief material en werkboeken.

Document van voltooiing:
1.Na voltooiing van opleiding, deelnemers ontvangen en certificaat in de elektronisch format Mini MBA Intensive van het Management & Marketing Universal Business School (MMU Business School).
2. Ook de deelnemers hebben de mogelijkheid om een gedrukte versie van het certificaat van Management & Marketing Universal Business School (MMU Business School) te ontvangen . Om een gedrukte versie van het certificaat te behalen moet een werkboek en test ten minste 60 punten passeren en betaalt de kosten van de voorbereiding van het document 30 EURO.